Blog

16 apr 2019 5 ingrediënten voor je customer experience business case

Over de hele wereld zien we hetzelfde gebeuren: de macht verschuift steeds sneller van bedrijven en merken naar consumenten. Daarom zetten bedrijven steeds vaker in op de customer experience (CX) of klantbeleving. Hier lees je welke vijf basisingrediënten die je nodig hebt om je CX business case te bouwen.

07 dec 2018 Klant Kampioenen activeren, de vergeten actie

Wat je ook doet, je customer experience zal nooit structureel slagen als je de medewerkers in de organisatie niet mee krijgt. Je hebt iets extra nodig; je bent op zoek naar de “Klant Kampioenen”. Klant Kampioenen, of Customer (Experience) Champions, zijn medewerkers die je gaan helpen bij de veranderingen – zij zijn change agents.

08 okt 2018 Waarom mappen we de customer journey nu eigenlijk?

Vele organisaties starten met de verkeerde ambities aan hun customer journey en zien het eerder als een project dan als een continu lopend initiatief. Zij vertrekken met het verkeerde doel in gedachten. In deze blog vertellen we waarom je een duidelijk doel moet hebben en delen we de meest voorkomende mapping fouten.

27 sep 2018 Kan digitaal leren je customer experience verbeteren?

De vele voordelen van digitaal leren kan je niet ontkennen, maar kan het ook de klantbeleving verbeteren? Wij durven te stellen van wel, omdat we het al zeer vaak bij onze klanten hebben zien werken.

15 sep 2018 goCX sleept nominatie in de wacht

goCX sleept een nominatie in de wacht voor Beste Interim Manager. Met deze award erkent Federgon, de Belgische federatie voor HR-dienstverleners, België’s beste interim manager van 2018.

13 aug 2018 Trotse blikken tijdens opening kantoor in Londen

goCX opent een eerste kantoor in London. De opening van deze afdeling is een reflectie van de opportuniteiten die er liggen maar ook de intentie om te investeren in de markt.

10 aug 2018 Van customer journey naar customer experience

Daar waar traditionele organisaties nog naar outsourcing kijken als een manier om kosten te besparen, kijken de leidende organisaties naar outsourcers als een manier om heel specifieke waarde toe te voegen.