Over goCX

Je klant staat nooit stil. Wij ook niet.

Bij goCX zijn we gespecialiseerd in alles wat met customer centricity te maken heeft. We passen design thinking toe om tot betere en meer innovatieve resultaten te komen. We doen er alles aan om jouw klantbeleving winstgevend te maken.

Actie-gerichte consultants

goCX’ers zijn waarschijnlijk de meeste actie-gerichte consultants die je ooit gezien hebt. Traditionele consultants hebben de neiging om lange rapporten te schrijven en vooral naar zichzelf te luisteren. Wij geloven heel sterk in minder praten en meer actie.

100% gericht op de klant

Wij zijn 100% gericht op de klant. Alles wat we doen is klant-centrisch en voegt waarde toe. Dat doen we in een open, transparante en doelgerichte manier. Doet dat er toe? Wij geloven van wel, want deze kwaliteiten beschrijven een organisatie die er op gericht is om klanten te helpen en de klant écht centraal te stellen bij elke beslissing.

Waarom je kiest voor goCX

Wij spreken één taal zeer goed: klant

Klantbelevingen bouwen, passie voor klanten kweken, mensen helpen klant-centrisch te werken, klantdata genereren en analyseren. Dat is een notendop wat we doen.

Meer doen en vooruitgang boeken

Wij zijn open, transparant en doelgericht. Dat vinden we belangrijk want dit zijn de typische kwaliteiten die je terugziet bij bedrijven die klanten werkelijk in het midden zetten van wat ze doen. Walk the talk, weet je wel.

Cross-functionele teams

Bij goCX hebben we het niet zo op afdelingen. We werken al jaren met cross-functionele teams die ideeën en concepten omzetten in realiteit. Door een mix van experten aan tafel te hebben, krijgt u meer waardevolle projecten.

Elke hoek van Europa hebben we gezien

We kennen Europa en zijn eigenheden doordat we reeds jarenlang in heel Europa bedrijven helpen om klant-centrisch te werken.

Wat we doen

Customer Centricity

Bouw een klant-centrische strategie voor een goede en winstgevende klantbeleving.

Bouw je klantstrategie

Service
Design

Reorganiseer je dienstverlening en verbeter de kwaliteit van je diensten en klantbeleving.

Ontwerp je klantbeleving

Trainingen en workshops

Ontwikkel in je team de juiste vaardigheden om voor waardevolle klantbelevingen te zorgen.

Volg een opleiding in klantgerichtheid

Klanten-onderzoek

Krijg inzicht in je klanten en zet die nieuwe inzichten om in verbeteringen en innovaties.

Ga op klantenonderzoek

Nieuws

18 mei 2020
De terugkerende klant: wat ons na de lockdown staat te wachten

Bedrijven over de hele wereld nemen maatregelen op verschillende vlakken. Centraal daarbij is de vraag: gaat de wereld nu fundamenteel veranderd zijn en gaat het klantgedrag anders zijn of keren we terug naar onze normale situatie?

06 mei 2020
De klantbeleving verbeteren in tijden van crisis

In deze erg veranderende context is het voor organisaties net nu erg belangrijk om goed te begrijpen wat klanten verwachten om hen op die manier beter te kunnen helpen. We hebben 3 ½ acties opgelijst die je kan ondernemen om de klantbeleving onmiddellijk te verbeteren en de vruchten te plukken van een merkwaardige customer experience.

16 apr 2019
5 ingrediënten voor je customer experience business case

Over de hele wereld zien we hetzelfde gebeuren: de macht verschuift steeds sneller van bedrijven en merken naar consumenten. Daarom zetten bedrijven steeds vaker in op de customer experience (CX) of klantbeleving. Hier lees je welke vijf basisingrediënten die je nodig hebt om je CX business case te bouwen.

07 dec 2018
Klant Kampioenen activeren, de vergeten actie

Wat je ook doet, je customer experience zal nooit structureel slagen als je de medewerkers in de organisatie niet mee krijgt. Je hebt iets extra nodig; je bent op zoek naar de “Klant Kampioenen”. Klant Kampioenen, of Customer (Experience) Champions, zijn medewerkers die je gaan helpen bij de veranderingen – zij zijn change agents.