Klantenonderzoek

Krijg inzicht in je klanten

Klantgedrag voorspellen is niet eenvoudig. Keuzes worden continu en vaak onbewust gemaakt. Door klantenonderzoek uit te voeren, begrijp je het gedrag van je klanten beter en sta je altijd klaar voor de klant van vandaag en morgen. We helpen je inzicht krijgen in de leefwereld van klanten, hun gedrag, hun ervaring,… en brengen verwachtingen en noden in kaart. Op die manier ontdekken we waar kansen liggen en pijnpunten ontstaan, zodat je organisatie meer grip heeft en klanten nog beter van dienst kan zijn.

Customer Research

Ontdek meer over je klanten en bouw aan je competitief voordeel door onderzoek uit te voeren. Creëer inzicht met Customer Journeys of Persona of graaf dieper met een Customer Insights-klantenonderzoek.

Customer Journeys en Persona

Customer journeys en persona helpen je de klant beter begrijpen. Ze geven je grondige inzichten in de noden en frustraties van je klanten en de kanalen die ze gebruiken. De twee tools vormen vaak de basis voor verbetering- en innovatietrajecten omdat ze zo’n enorme hoeveelheid inzicht opleveren. Download nu je gratis templates om je customer journeys en persona te maken.

Meer info over Customer Journeys en Persona

Customer Insights

Met klantenonderzoek ga je op zoek naar wat klanten drijft, wat hen boeit, wat niet en hoe je dat kan omzetten naar innovaties, nieuwe business, en een verbeterde en winstgevende klantbeleving. Kan jij iets ontdekken over je klanten wat je concurrenten over het hoofd hebben gezien? Dan heb je meteen de basis voor een merk-waardige klantbeleving.

Meer info over Customer Insights

Verbeteringen met Voice of Customer

Met een Voice of Customer-programma luister je structureel naar je klanten en zet je feedback om in verbeteringen en innovaties. We bieden drie VoC-pakketten.

VoC: Kickstarter

We zetten een VoC-programma op en bevragen 2.000 klanten. Daarna voert een van onze senior researchers een grondige analyse uit op de resultaten.

Je krijgt een duidelijk overzicht van wat klanten zeggen in een handig rapport en we geven aanbevelingen voor verbeteringen die je onmiddellijk kan doorvoeren.

Meer info over VoC: Kickstarter

VoC: Scan

Je hebt een VoC-programma en je wil er meer uithalen. Dat is het vertrekpunt voor ons assessment. In twee weken tijd verstevigen we je programma zodat het meer waarde toevoegt.

We brengen quick wins en structurele verbeteringen aan, bouwen mee aan je VoC-strategie en helpen je meer buy-in van de organisatie te krijgen.

Meer info over VoC: Scan

VoC: Innovatie

Op basis van je bestaande klantinzichten gaan we aan de slag. We zetten deze om in tastbare verbeteringen, klantgerichte innovaties en merk-waardige ervaringen.

In slechts drie dagen tijd zetten we data en inzichten om in concepten en prototypes die je meteen kan testen bij je klanten. Ook wanneer je niet alle expertise in huis hebt.

Meer info over VoC: Innovatie