Nieuws

goCX sleept nominatie in de wacht

goCX, één van Europa’s meest actiegerichte customer centricity consultants, sleept een nominatie in de wacht voor Beste Interim Manager. Met deze award erkent Federgon, de Belgische federatie voor HR-dienstverleners, België’s beste interim manager van 2018.

Federgon erkent met deze award de interim manager met de meest uitzonderlijke prestatie van het jaar. De nominatie komt er naar aanleiding van een opdracht die werd uitgevoerd bij Immoweb door Michel Stevens, managing partner en customer leadership expert bij goCX.

De erkenning van de Belgische federatie komt als een verrassing voor Michel Stevens: “Dit is een fantastische erkenning voor ons harde werk. Klanten willen strategieën en ideeën die steek houden op de werkvloer en daarom zeggen we nooit neen wanneer een klant ons vraagt om uit te voeren wat werd bedacht.”

Bij goCX spreken we één taal zeer goed: die van de klant. En we weten ook heel goed hoe we dit in waarde voor het bedrijf kunnen omzetten. We helpen organisaties in hun transitie om klant-centrisch te worden, door hen te ondersteunen op het gebied van strategie, design, mensen, cultuur, performance en program delivery.