Zelftest klantvriendelijkheid

  • Intro
  • Einde

Hoe klantvriendelijk ben je?

Als je weet hoe je bedrijf zich verhoudt tot de meest klantvriendelijke bedrijven van België, weet je meteen welke stappen je moet nemen om eventueel je eigen klantvriendelijkheid te verbeteren. Daarvoor hebben we het CX Accelerate programma opgezet. Op basis van jaren ervaring en onderzoek ontwikkelden we met CX Accelerate een relatief eenvoudige manier om de klantgerichtheid van bedrijven snel te schalen.

Ben je geïnteresseerd om je verbeterpunten in kaart te brengen? Je kan hiervoor onze gratis zelftest afnemen die je heel snel een basisinzicht geeft. Heb je liever een volledig assessment voor grondige inzichten? Onze specialisten zorgen ervoor dat je er het maximum uithaalt.

CX Accelerate Quickly: onze gratis zelftest
Wil je proeven van CX Accelerate? Beantwoord enkele essentiële vragen en je ziet meteen waar je bedrijf staat ten opzichte van de meest klantvriendelijke bedrijven van België.

CX Accelerate Roadmap: onze meest alomvattende aanpak
Gewapend met informatie die je samen met onze experts uit je organisatie haalt, zet je slimmer in op je lopende en toekomstige verbeterprojecten en haal je een hogere Return on Experience.

CX Accelerate Quickly,
Customer Centricity zelftest

Strategie

Hoe klantgericht is onze strategie?

Volgende vraag

CX Accelerate Quickly,
Customer Centricity zelftest

Processen

Ondersteunen onze KPI’s, processen en systemen onze klant en de klantbeleving?

Volgende vraag

CX Accelerate Quickly,
Customer Centricity zelftest

Klantfeedback

Luisteren we naar onze klanten, monitoren we ze en nemen we actie op basis van customer data en voice of the customer?

Volgende vraag

CX Accelerate Quickly,
Customer Centricity zelftest

Klantcultuur

Ondersteunt en versterkt onze bedrijfscultuur onze customer centricity initiatieven?

Volgende vraag

CX Accelerate Quickly,
Customer Centricity zelftest

Return on Experience

Beheren we onze klantbeleving op een actieve en winstgevende manier?

Naar het resultaat »

Resultaat:

In de grafiek hieronder kan je jouw resultaat vergelijken met dat van bedrijven die topscores halen op vlak van de klantbeleving.

In de volgende stap krijg je per antwoord dat je gaf een aanbeveling.

Customer Centricity Assessment

Aanbevelingen:

Tevreden met je score? Hieronder alvast een paar korte aanbevelingen over volgende stappen die je kan nemen. Wil je graag meer informatie bij je vervolgstappen of meer inzicht halen uit je resultaat op de test? Laat in de volgende stap je e-mailadres achter en we contacteren je snel met meer info.

Gefeliciteerd met het doorlopen van de zelftest.

We hebben jouw antwoorden niet alleen vergeleken met de bedrijven die het goed doen op klantvriendelijkheid en klantbeleving, we hebben ook enkele volgende stappen voor jou en je organisatie gedefinieerd.

Klantgericht worden is niet altijd eenvoudig en vaak merken we dat organisaties daar best practices, succesvolle methodieken of inspiratiemomenten bij kunnen gebruiken. Klinkt dit bekend? Neem dan contact met een van onze Customer Centricity Coaches.

Deze test is misschien nog maar het begin voor jou en je organisatie. Wij worden altijd enthousiast van mensen die de wereld klantgerichter willen maken, dus aarzel niet om iets van je te laten horen. Wil je graag een uitgebreider assessment voor je bedrijf? Dat kan! Laat hier je e-mailadres achter.

Succes!

Michel Stevens
Managing Partner goCX

Wil je graag meer informatie bij je volgende stappen, of meer inzicht halen uit je resultaat op de test? Laat je e-mailadres achter en we contacteren je snel met meer info.