Customer Centricity

De klant écht centraal stellen begint hier

De verwachtingen van de klant liggen torenhoog. Wat gisteren nog uitzonderlijk was, zal morgen de nieuwe norm zijn. Klanten zijn bijzonder mondig, waardoor een goede of slechte klantbeleving heel snel gedeeld zal worden.

Een customer centric strategie

Om je klantbeleving te verbeteren begin je met het bouwen van een klant-centrische strategie. Wij helpen je om deze customer centricity strategie helder te krijgen en die te linken aan een sluitende business case.

We leveren meetbare resultaten op de momenten die er toe doen voor je klanten.

Jouw customer centric transformatie

Tools

Aan de hand van een beproefd assessment achterhalen we of je organisatie klaar is voor een klant-centrische transformatie en welke stappen er nog genomen moeten worden. Door middel van workshops bespreken we opties en zorgen we ervoor dat er doorheen de organisatie voldoende draagvlak is voor een customer centric transformatie.

Resultaat

Tijdens onze samenwerking bouwt u mee aan de customer centricity strategie die past bij de maturiteit van uw organisatie. Deze op maat gesneden roadmap naar een merk-waardige klantbeleving zorgt er voor dat u ambities meteen kan omzetten naar concrete stappen en acties.

Je volgende Customer Centricity stappen

Customer Centricity Kick-Off Workshop

Om je organisatie klant-centrisch of Customer Centric te maken, heb je draagvlak nodig voor je ideeën. Je collega’s moeten daarom eerst de leefwereld van de klant begrijpen, snappen wat ze willen en waar ze van wakker liggen. Maar ze moeten ook weten wat het is om in een klant-centrische organisatie te werken en hoe innovatie en winstgevendheid hierin hand in hand gaan.

Workshop
Creëer draagvlak met een Kick-Off Workshop waarbij je jouw collega’s en organisatie meeneemt in de wereld van klanten en klant-centrisch denken en doen.

Bouw je strategie verder

CX Accelerate

Je kan pas de volgende stappen bepalen in je transformatie naar een klant-centrische organisatie wanneer je weet waar je staat. Dat is net de reden waarom we CX Accelerate hebben gemaakt. Op basis van jarenlange ervaring en diepgaand onderzoek hebben we een eenvoudige manier ontwikkeld die je precies aantoont wat je volgende stappen zijn.

Toekomstgericht
Gewapend met deze informatie kan je slimmer inzetten op de lopende en toekomstige verbeterprojecten en een hogere Return on Experience halen.

Bepaal je volgende stappen

Onze Customer Centricity Specialist

Michel Stevens – Managing Partner

Michel is een specialist in het begeleiden van bedrijven in hun transitie naar een klantgerichte organisatie. Al sinds het begin van goCX helpt Michel klanten bij het definiëren van hun klant-strategieën door hen te inspireren en praktische adviezen te geven.

Voor Michel bij goCX kwam, was hij vooral te zien in de rol van Contact Center Manager voor allerlei organisaties uit diverse sectoren en hoeken van Europa. Hij maakte de sprong naar customer centricity consultancy door in eerste instantie te focussen op customer experience design, customer journey mapping en CX programma management, waarna hij in de meer strategische projecten terecht kwam.

Vraag een Customer Experience leerplan aan

Hebben je collega’s al de juiste klant-vaardigheden?

Customer Centricity, Customer Experience, leiding geven, change management,… Laat je collega’s nieuwe vaardigheden aanleren met de online en offline trainingen in ons Customer Centricity Studio programma. Dit hebben we ontwikkeld op basis van jaren ervaring, onderzoek, customer insights en een eindeloze passie voor klanten.

Customer Centricity Studio is schaalbaar door de online trainingen, effectief door de on-site workshops en flexibel door de individuele coaching-sessies.

Bepaal vandaag nog in welke gebieden je wil versterken door samen met ons een plan van aanpak op te stellen met daarin:

  • Je as-is situatie die we hebben vastgesteld door een assessment van de vaardigheden, kennis, cultuur en klantbeleving in je bedrijf
  • Je gewenste situatie en het bijhorende leerplan voor je organisatie
  • Een op maat gesneden trainingsaanpak die een combinatie is van de schaalbaarheid van online trainingen, de effectiviteit van on-site workshops en de flexibiliteit van individuele coachings
  • Een meetsysteem dat je toelaat om de impact op de klantbeleving te meten

 

Een Customer Experience leerplan aanvragen is eenvoudig:

We houden rekening met je privacy. Om je aanvraag op te volgen, worden je gegevens opgeslagen. Zonder je akkoord voegen we je echter niet toe aan onze verzendlijst voor direct marketing per e-mail. Meer informatie over wat we met je gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

Trots op de organisaties waar we de klant écht centraal hebben gezet

Het logo van Allianz

Het logo van Vandemoortele

Het logo van Immoweb

Onze interim professionals

En op onze interim professionals zijn we ook trots!