Customer Centricity

De klant écht centraal stellen begint hier

De verwachtingen van de klant liggen torenhoog. Wat gisteren nog uitzonderlijk was, zal morgen de nieuwe norm zijn. Klanten zijn bijzonder mondig, waardoor een goede of slechte klantbeleving heel snel gedeeld zal worden.

Een customer centric strategie

Om je klantbeleving te verbeteren begin je met het bouwen van een klant-centrische strategie. Wij helpen je om deze customer centricity strategie helder te krijgen en die te linken aan een sluitende business case. We leveren meetbare resultaten op de momenten die er toe doen voor je klanten.

Ga snel vooruit met een workshop of Customer Strategy Sprint

Customer Centricity Kick-Off Workshop

Om je organisatie klant-centrisch of Customer Centric te maken, heb je draagvlak nodig voor je ideeën. Je collega’s moeten daarom eerst de leefwereld van de klant begrijpen, snappen wat ze willen en waar ze van wakker liggen. Maar ze moeten ook weten wat het is om in een klant-centrische organisatie te werken en hoe innovatie en winstgevendheid hierin hand in hand gaan.

Krijg je organisatie mee in klant-centrisch denken
Creëer draagvlak met een Kick-Off Workshop waarbij je jouw collega’s en organisatie meeneemt in de wereld van klanten en klant-centrisch denken en doen.

Geef je team een introductie tot Customer Centricity

Customer Strategy Sprint

goCX ondersteunt je in het definiëren en uitrollen van een klantstrategie die innovatie en groei versnelt. Gebaseerd op onze ervaring hebben we een Customer Strategy Sprint ontwikkeld, waarmee je in slechts enkele dagen van de intentie om klantgerichter te worden naar een volledig uitvoerbare strategie gaat.

Drie stappen tot een volledig uitvoerbare klant-strategie
Wij geloven dat het ontwikkelen van een klant-strategie een iteratief proces is van toenemend inzicht. We helpen je jouw klant-strategie bepalen met onze sprint-methode, waarmee je sneller kan beslissen en uitvoeren.

Kom in enkele dagen tot je klant-strategie

Jouw customer centric transformatie

Tools

Aan de hand van een beproefd assessment achterhalen we of je organisatie klaar is voor een klant-centrische transformatie en welke stappen er nog genomen moeten worden. Door middel van workshops bespreken we opties en zorgen we ervoor dat er doorheen de organisatie voldoende draagvlak is voor een customer centric transformatie.

Resultaat

Tijdens onze samenwerking bouwt u mee aan de customer centricity strategie die past bij de maturiteit van uw organisatie. Deze op maat gesneden roadmap naar een merk-waardige klantbeleving zorgt er voor dat u ambities meteen kan omzetten naar concrete stappen en acties.

Onze Customer Centricity Specialist

Michel Stevens – Managing Partner

Michel is een specialist in het begeleiden van bedrijven in hun transitie naar een klantgerichte organisatie. Al sinds het begin van goCX helpt Michel klanten bij het definiëren van hun klant-strategieën door hen te inspireren en praktische adviezen te geven. Voor Michel bij goCX kwam, was hij vooral te zien in de rol van Contact Center Manager voor allerlei organisaties uit diverse sectoren en hoeken van Europa. Hij maakte de sprong naar customer centricity consultancy door in eerste instantie te focussen op customer experience design, customer journey mapping en CX programma management, waarna hij in de meer strategische projecten terecht kwam.