Trainingen en workshops

Customer Experience Talent Development

Investeer in de talenten van de toekomst. Onze customer experience opleidingen en workshops trainen je medewerkers in klantgerichtheid en coachen de customer experience-leiders van morgen op een gebalanceerde en gerichte manier. Onze trainingen zijn te verdelen in drie categorieën: workshops, langere opleidingen en inspiratiemomenten.

Workshops

Deze short-track trainingen zorgen ervoor dat je heel snel vooruitgang boekt in je organisatie
in heel specifieke onderwerpen.

Customer Journey Mapping

Leer je customer journey mappen in één dag. In onze interactieve workshop ontdek je hoe je customer journey maps bouwt en hoe je er met je collega’s rond kan samenwerken. We helpen je op weg naar oprecht klant-centrisch werken en geven je templates waar je zelf mee aan de slag kan.

Meer info over de Customer Journey Mapping Workshop

Customer Experience Masterclass

Onze Customer Experience Masterclass is een tweedaagse workshop waarin we je medewerkers onderdompelen in customer experience-management, zodat ze als customer experience-leiders je organisatie voorwaarts stuwen en klantgerichte verandering mogelijk en eenvoudig maken.

Meer info over de Customer Experience Masterclass

Insights Discovery

Met Insights Discovery leren je medewerkers efficiënter samenwerken en beter communiceren. Dit maakt groei en verandering in je organisatie gemakkelijker. We bieden twee soorten workshops: individueel en in groep. Je kan ze inzetten voor leiderschap, change management, effectievere samenwerking en sterkere klantrelaties.

Meer info over Insights Discovery

Opleidingen

Of je nu kiest voor een individuele training of een opleiding voor de hele organisatie, je bouwt in enkele maanden tijd de nodige kennis en vaardigheden op. We gebruiken echte business cases die je in de praktijk brengt in jouw organisatie.

CX Management

Onze CX Management Opleiding mixt theorie met business: we dompelen je medewerkers onder in customer experience management, zodat ze als customer experience-leiders je organisatie voorwaarts stuwen en klantgerichte verandering mogelijk en eenvoudig maken. Na de wekelijkse avondles krijg je praktijkopdrachten mee om toe te passen op jouw organisatie.

Meer info over de CX Management Opleiding

CX Online Academy

Ons online trainingsprogramma bestaat uit modules van 45 minuten. Deze interactieve e-learnings worden op maat gemaakt voor je organisatie, in co-creatie, zodat ze perfect aansluiten op je specifieke noden. Je kan zelf je programma samenstellen met onderwerpen naar keuze, om gericht en snel vooruit te gaan in klantgerichtheid.

Meer info over de CX Online Academy

Inspireer je medewerkers

Krijg je organisatie mee in klantgerichtheid door je medewerkers te inspireren en te overtuigen. Je creëert draagvlak door een spreker te laten komen of een Customer Experience Day te organiseren. Zo krijgen je collega's een introductie tot customer centricity en zijn ze gemotiveerd om er zelf mee aan de slag te gaan.

Boek een spreker

Inspireer je medewerkers tot klantgerichtheid met onze storytellers. Als specialisten in klantgerichtheid is het onze missie mensen te helpen intenties om te zetten in actie. We zorgen daarom steeds voor overtuigende keynotes op maat en een boodschap die werkt voor jouw organisatie.

Meer info over sprekers boeken

Customer Experience Day

Krijg je medewerkers in één dag mee in klantgerichtheid met een Customer Experience Day. Ze leren wat het is om in een klantgerichte organisatie te werken en hoe innovatie en winstgevendheid hand in hand gaan. Je medewerkers hebben op het eind van de dag veel inspiratie en een sense of urgency om aan de slag te gaan met customer centricity.

Meer info over de Customer Experience Day