Customer Journey Workshop

Leer je customer journey mappen in 1 dag

Om relevant te blijven als organisatie moet je klantbelevingen bouwen die je merk waardig zijn. In onze Customer Journey Mapping workshop leren we je hoe je customer journey maps bouwt en hoe je er met je collega’s rond kan samenwerken.

Interactieve workshop voor onmiddellijk resultaat

We helpen je op een zeer interactieve manier op weg naar true customer centricity, oprecht klant-centrisch denken en werken. We maken de customer journey maps vanuit het perspectief van de klant.

Ik wil een Customer Journey Mapping workshop »

Wat je allemaal kan na de workshop

 

Van feedback naar journey

Na de Customer Journey Mapping workshop weet je welke stappen je moet nemen om klantfeedback om te zetten naar een customer journey in je organisatie.

 

Je hebt templates en houvast

Customer journey maps zijn er in alle soorten en vormen. Na de workshop weet je waar die vormen vandaan komen en kan je de juiste soorten kiezen voor jouw specifiek doel.

 

Onmiddellijk toepasbaar

Omdat je heel wat hebt kunnen oefenen en templates hebt, kan je meteen en zonder verdere hulp aan de slag in je eigen organisatie.

De inhoud van de workshop in vier stappenDoorheen onze workshop-dag, hebben we het onder andere over klantgerichtheid, onze customer journey mapping-methode, werken we je eerste customer journey uit en plannen we je verdere stappen.

Ik wil graag een Customer Journey Mapping workshop

Wil je graag snel werk maken van je customer journey mapping? Vul het contactformulier in voor meer info of om een workshop aan te vragen.

    We houden rekening met je privacy. Meer informatie over wat we met je gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

    Graag al een Customer Journey Map template?

    Wil je zelf al aan de slag met onze Customer Journey Map template? Klik op de link en download de kant-en-klare template om je customer journeys te mappen.

    Ik wil de Customer Journey Map-template downloaden »