Boek een spreker

Inspireer je medewerkers tot klantgerichtheid

Als je je medewerkers wil inspireren om klantgericht te worden, zijn onze storytellers de aangewezen gesprekspartners. Als specialisten in klantgerichtheid is het onze missie mensen te helpen intenties om te zetten in actie.

Overtuig met keynotes op maat

Om goed van intenties naar acties te gaan, moet je een gemeenschappelijke taal ontwikkelen onder je medewerkers: “wat wil klantgerichtheid voor ons zeggen?” Dit is anders voor elke organisatie, daarom zorgen we steeds voor keynotes op maat en een boodschap die werkt in jouw context.

Ik boek een spreker »

Wat je van onze sprekers mag verwachten

 

Ideeën die werken

Voorbeelden van technologie start-ups werken altijd, maar hier bij ons in Europa hebben we een zeer specifieke context: bedrijven starten niet van een wit blad en hebben dus een voorgeschiedenis. Wij laten ons niet leiden door de waan van de dag en komen met ideeën die in jouw context werken.

 

Inspirerende, echte verhalen

Onze sprekers zijn echte storytellers die steeds op zoek zijn naar verhalen met meerdere boodschappen. Zo brengen ze niet enkel een inspirerende boodschap, maar kan je de key learnings ook omzetten naar je eigen zakelijke realiteit.

 

Van klant tot klant

We zijn allemaal wel ergens klant en iedereen heeft dus een mening over wat een goede of slechte klantbeleving is. Maar om dit om te zetten naar acties heb je een gedeelde visie nodig. We werken onze keynotes steeds op maat uit zodat we een boodschap brengen die bij je organisatie aansluit.

Welk onderwerp wil je belichten?

 

Onze experts spreken één taal zeer goed: die van de klant. Dat wil zeggen dat ze over verschillende onderwerpen een uitgesproken mening hebben, van het begrijpen van klanten en het ontwerpen van een merk-waardige klantbeleving tot het schalen van innovaties. We hebben dus een ruim aanbod waar je uit kan kiezen.

Zelf al een onderwerp in gedachten?

Welk specifiek thema heb jij voor ogen? Geen idee is te gek wanneer het over klanten gaat. We horen het graag.

Ik wil een spreker boeken

Wil je je medewerkers inspireren en overtuigen om klantgericht te worden? Vul het contactformulier in voor meer info of om een spreker te boeken.

    We houden rekening met je privacy. Meer informatie over wat we met je gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.