Customer Centricity workshop

Zet de klant écht centraal

Dompel je team onder in klant-centrisch werken en denken

De verwachtingen van de klant liggen torenhoog. Klanten zijn ook bijzonder mondig, waardoor een goede of slechte klantbeleving heel snel gedeeld zal worden.

Om je klantbeleving te verbeteren begin je met een introductie tot klant-centrisch denken. Wij helpen je graag om je team en medewerkers onder te dompelen in de wereld van échte customer centricity, aan de hand van workshops en keynotes.

Contacteer mij over de Customer Centricity Workshops en Keynotes:

We houden rekening met je privacy. Om je aanvraag op te volgen, worden je gegevens opgeslagen. Zonder je akkoord voegen we je echter niet toe aan onze verzendlijst voor direct marketing per e-mail. Meer informatie over wat we met je gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

De inhoud van de workshop

Wat is Customer Centricity?

We geven je team een introductie tot wat “customer centricity” precies is, zodat iedereen weet waar het écht om gaat.

Hoe vertalen we dit naar de business?

Aan de hand van voorbeelden, verhalen en oefeningen leggen we de link met de business en bouwen we een business case voor customer centricity.

Hoe luisteren we naar klanten?

Luisteren om te rapporteren of om te leren? We tonen het verschil tussen future-proof organisaties en diegene die gedoemd zijn om te verdwijnen.

3…2…1…
Actie!

We vertalen alle concepten, ideeën en intenties naar acties. Je medewerkers verlaten de workshop met veel inspiratie en een sense of urgency.

De locatie van de workshop

We adviseren altijd om de Customer Centricity Workshop buiten je dagelijkse werkomgeving te organiseren. Misschien heb je zelf een plek in gedachten, maar anders hebben wij ook wel enkele leuke locaties.

Of spelen wij een thuiswedstrijd in onze kantoren in België (Antwerpen) of het Verenigd Koninkrijk (Londen)?

  • goCX Belgium
    Uitbreidingsstraat 84, 2600 Antwerpen
  • goCX UK
    60 Cannon Street, London EC4N 6JP

Is de Customer Centricity workshop wat je nodig heb?

Interesse in de workshop en keynotes en wil je graag meer info om van start te gaan? Klik op de knop en vul het contactformulier in, we nemen snel contact met je op.

Ja, contacteer mij

Wij zijn trots op de organisaties waar we de klant écht centraal hebben gezet: