Customer Experience Day

Een infusie van klantgerichtheid in je organisatie

Om je organisatie klantgericht of customer centric te maken, heb je draagvlak nodig voor je ideeën. Collega’s moeten daarom eerst de leefwereld van de klant begrijpen: wat willen klanten en waar liggen ze van wakker? Maar ze moeten ook weten wat het is om in een klantgerichte organisatie te werken en hoe innovatie en winstgevendheid hand in hand gaan.

Krijg je medewerkers mee

Creëer draagvlak met een Customer Experience Day waarbij we jouw collega’s en organisatie meenemen in de wereld van klanten en klantgericht denken en doen.

Ik heb interesse in een Customer Experience Day »

De inhoud van de Customer Experience Day

 

Wat klantgerichtheid precies is

We geven je team een introductie tot wat “customer centricity” precies is, zodat iedereen weet waar het écht om gaat. Aan de hand van voorbeelden, verhalen en oefeningen leggen we de link met je organisatie en bouwen we een business case voor customer centricity.

 

Naar merkbare verbeteringen

Luisteren om te rapporteren of om te leren? We tonen het verschil tussen future-proof organisaties en degene die niet in hun opzet zullen slagen. Aan de hand van een duidelijk model werken we een klantfeedback-proces uit dat je onmiddellijk kan inzetten.

 

Het Customer Movement

We vertalen alle concepten, ideeën en intenties naar acties. Je medewerkers verlaten de workshop op het eind van de dag met veel inspiratie en een sense of urgency om aan de slag te gaan met customer centricity.

Ik wil een Customer Experience Day

Wil je graag je team in 1 dag meekrijgen in klantgerichtheid? Vul het contactformulier in voor meer info of om een Customer Experience Day aan te vragen.

    We houden rekening met je privacy. Meer informatie over wat we met je gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.