CX Online Academy

Online trainingen op maat van je organisatie

Vaak is het voor organisaties niet mogelijk om al hun medewerkers individueel te trainen, omdat het praktisch niet haalbaar is om op alle locaties bootcamps te organiseren of omdat er te weinig tijd voor is.

Snel vooruit gaan in klantgerichtheid

Om die reden hebben we al voor verschillende organisaties onze kennis ter beschikking gesteld als online training. Deze interactieve e-learnings worden in co-creatie gemaakt zodat ze perfect aansluiten op je specifieke noden.

Hoewel we ervan overtuigd zijn dat zeer veel zaken online opgepakt kunnen worden, raden we onze klanten altijd aan eerst een korte activatie-bootcamp te organiseren om je customer movement echt in beweging te krijgen.

Ik bekijk de modules van de CX Online Academy »

Al onze kennis in één klik beschikbaar

 

Theorie omzetten in actie

Je medewerkers krijgen niet enkel een goed idee van wat klantgerichtheid precies is, maar leren ook hoe ze dit kunnen omzetten naar hun realiteit.

 

Op maat van je realiteit

Onze e-learning modules worden intern door onze gespecialiseerde consultants gemaakt, waardoor je medewerkers steeds op maat gemaakte content krijgen.

 

Flexibiliteit wint altijd

We verzorgen alle content en vormgeving zelf zodat we beide steeds kunnen aanpassen. Het is dus geen eenheidsworst die naast de kwestie praat.

Kies zelf de modules die je in je programma wilJe kan kiezen uit een grote verscheidenheid aan onderwerpen die we in modules gieten van 45 minuten. Uiteraard bepaal je de onderwerpen zelf, maar als voorbeeld heb je hier de onderwerpen die klanten het meest verkiezen:

Ik heb interesse in de CX Online Academy

Wil je graag snel werk maken van je klantgerichtheid door je medewerkers via online modules bij te scholen? Vul het contactformulier in voor meer info.

    We houden rekening met je privacy. Meer informatie over wat we met je gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.