CX Management Opleiding

Trainingsprogramma voor Customer Experience Management

Geef je customer believers de kans om zich te ontwikkelen tot customer leaders. Onze CX Management Opleiding mixt theorie met business: we dompelen de deelnemers onder in customer experience management en brengen het naar de praktijk met echte business cases.

Wekelijkse avondles met praktijkopdrachten

De duur van het trainingsprogramma hangt af van de noden van je organisatie. De opleiding vindt ’s avonds plaats, enkele uren per week, en je gaat telkens met een praktijkopdracht naar huis om de theorie toe te passen op jouw organisatie.

Na het trainingsprogramma kunnen deelnemers de organisatie voorwaarts stuwen en klantgerichte verandering mogelijk maken. De pragmatische aanpak laat je toe de mindset van de organisatie te veranderen, mensen te inspireren, innovatietrajecten te steunen en processen te verbeteren.

Bekijk het programma van de opleiding »

Opleiding voor de customer experience-leiders van morgen

 

Groei op verschillende niveaus

Onze CX Management Opleiding brengt persoonlijke groei teweeg, reikt methodes en technieken aan die de dagelijkse werking verbeteren én zorgt ervoor dat de organisatie en de business de shift maken naar klantgerichtheid.

 

Continu de klantbeleving verbeteren

Klanten veranderen, dus de customer experience die de klant verwacht is een bewegend doel. Daarom richt deze opleiding extra aandacht op het continu verbeteren van de klantbeleving en het opzetten van innovatieprocessen.

 

Toekomstgericht en realistisch

Strategieën en modellen op zichzelf voegen weinig waarde toe. Je kan pas verandering teweeg brengen wanneer je deze zaken omzet naar de realiteit van je organisatie en naar acties die resultaat opleveren.

Het programma van de CX Management OpleidingDe snelheid van het trainingsprogramma stemmen we af op de noden van jouw organisatie. Uit ervaring weten we echter dat een cyclus van drie weken per thema een prima tempo is, waarbij de theorie voldoende getoetst kan worden aan de realiteit. We focussen elke cyclus op één van deze vijf thema's: strategie, Voice of Customer (VoC) & Customer Insights, Experience Design & Innovatie, klant-cultuur en leiderschap.

Ik heb interesse in de CX Management Opleiding

Wil je graag een customer experience manager worden en je organisatie klantgericht maken? Vul het contactformulier in voor meer info of om een opleiding aan te vragen.

    We houden rekening met je privacy. Meer informatie over wat we met je gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

    Liever een tweedaagse workshop voor je CX Management?

    Is snelheid van groot belang voor je organisatie? Bekijk dan onze Customer Experience Masterclass. Het behandelt dezelfde vijf thema’s als onze CX Management Opleiding, maar dan verpakt in een workshop van twee dagen.

    De snelcursus focust vooral op de theorie en is uiteraard minder uitgebreid dan dit langere traject, maar je wordt een leider in de customer experience in slechts twee dagen.

    Ik wil meer info over de Customer Experience Masterclass »