CX Management

Haal de grootst mogelijke Return on Experience

Onze CX Management experten gidsen je naar een hogere Return on Experience, waardoor je meer waarde haalt uit de klantbeleving die je naar de markt brengt. Dat doen we door de juiste tools en software in te zetten maar ook door het juiste advies te geven. We zorgen er in elk geval voor dat onze raad je business doet groeien.

CX professionals

Met een goCX’er aan je zijde haal je extra versterking aan boord die helpt om je doelen te bereiken. Onze Customer Experience professionals hebben veel ervaring en zijn van nature pragmatische teamplayers.

De juiste tools

Doorheen de jaren zijn we ook met verscheidene hulpmiddelen in aanraking gekomen die het leven van een CX professional wat makkelijker maken. Met de makers van de beste stukken software zijn we gaan samenwerken en daar genieten onze klanten ook van. Op deze manier hebben we niet enkel het juiste advies, maar ook nog eens steeds de juiste tools paraat.

Onze aanpak

Tools

Onze CX Management diensten zijn er op gericht om inzichten en strategieën om te zetten naar acties. We doen dit door middel van pragmatisch advies tot program management. Welke optie voor jou geschikt is, hangt af van de noden van je organisatie of team.

Misschien heb je alle expertise in huis, maar niet de geschikte tools of software? Of misschien is het wel andersom en heb je alle tools maar niet voldoende handen om het werk te doen. Of het nu het implementeren is van nieuwe customer experience tools, interim management of program management, wij hebben steeds een specialist die je kan helpen.

Resultaat

Wij zijn er van overtuigd dat verworven inzichten pas nuttig zijn wanneer erop ingespeeld wordt en dat gebouwde strategieën pas renderen wanneer ze correct uitgevoerd zijn. Het draait dus om execution. En daar zijn we bij goCX zéér sterk in. De twee delen in onze naam (go en CX) zijn dan ook niet per toeval gekozen. Wij maken je strategie waar en zorgen dat je klantbeleving je merk waardig is.

Wat we doen voor jou

Heldere communicatie

Insights Discovery is een krachtige methodiek die je toelaat om jezelf en anderen beter te begrijpen op basis van psychologische voorkeuren. Het geeft je een beter beeld van wie je bent, hoe je team verder kan groeien en hoe je makkelijker met anderen kan samenwerken.

Vier types
Insights Discovery spreekt aan doordat het met herkenbare kleuren werkt. Als basis zijn er vier types mensen, elk met hun psychologische eigenschappen. Door deze types te linken aan een kleur is het makkelijker om de link te leggen.

Toepassingen
De meest geziene toepassingen van de methodiek gaan over interpersoonlijke communicatie, verkooptechnieken, conflicthantering en het opbouwen van teams. Maar wij gebruiken deze ook als coaching-techniek en om verandering gemakkelijker te maken.

Ontdek onze Insights Discovery workshops

CX Interim Management

Heb je er alles voor in huis maar onvoldoende tijd om je CX projecten tot een goed einde te brengen? Dat probleem kennen we, en gelukkig hebben we er ook het antwoord op.

Inspelen op inzichten
Wij zijn er van overtuigd dat verworven inzichten en gebouwde strategieën pas nuttig zijn wanneer er op ingespeeld wordt. En daar zijn onze CX professionals héél goed in.

Interim professionals
Onze interim professionals kunnen een tijdelijke leemte in je organisatie invullen. Een goCX’er aan boord brengen zorgt voor extra versnelling en ervaring, en pragmatische oplossingen.

Breng een professional aan boord

Onze CX Management Specialist

Michel Stevens – Managing Partner

Michel is een specialist in het begeleiden van bedrijven in hun transitie naar een klantgerichte organisatie. Al sinds het begin van goCX helpt Michel klanten bij het uitvoeren van hun klant-strategieën door hen te inspireren en praktische adviezen te geven.

Voor Michel bij goCX kwam, was hij vooral te zien in de rol van Contact Center Manager voor allerlei organisaties uit diverse sectoren en hoeken van Europa. Hij maakte de sprong naar customer centricity consultancy door in eerste instantie te focussen op customer experience design, customer journey mapping en CX programma management, waarna hij in de meer strategische projecten terecht kwam.

Customer Experience Leerplan

Hebben je collega’s al de juiste klant-vaardigheden?

Customer Centricity, Customer Experience, leiding geven, change management,… Laat je collega’s nieuwe vaardigheden aanleren met de online en offline trainingen in ons Customer Centricity Studio programma. Dit hebben we ontwikkeld op basis van jaren ervaring, onderzoek, customer insights en een eindeloze passie voor klanten.

Customer Centricity Studio is schaalbaar door de online trainingen, effectief door de on-site workshops en flexibel door de individuele coaching-sessies.

Bepaal vandaag nog in welke gebieden je wil versterken door samen met ons een plan van aanpak op te stellen met daarin:

  • Je as-is situatie die we hebben vastgesteld door een assessment van de vaardigheden, kennis, cultuur en klantbeleving in je bedrijf
  • Je gewenste situatie en het bijhorende leerplan voor je organisatie
  • Een op maat gesneden trainingsaanpak die een combinatie is van de schaalbaarheid van online trainingen, de effectiviteit van on-site workshops en de flexibiliteit van individuele coachings
  • Een meetsysteem dat je toelaat om de impact op de klantbeleving te meten

 

Een Customer Experience leerplan aanvragen is eenvoudig:

We houden rekening met je privacy. Om je aanvraag op te volgen, worden je gegevens opgeslagen. Zonder je akkoord voegen we je echter niet toe aan onze verzendlijst voor direct marketing per e-mail. Meer informatie over wat we met je gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

Trots op de organisaties waar we de klant écht centraal hebben gezet

Het logo van Allianz

Het logo van Vandemoortele

Het logo van Immoweb

Onze interim professionals

En op onze interim professionals zijn we ook trots!