Customer Experience Masterclass

Tweedaagse workshop voor Customer Experience Management

Geef je customer believers de kans om zich te ontwikkelen tot customer leaders. Leiderschap gaat over anderen inspireren het juiste te doen, problemen omzetten in mogelijkheden, en duurzame processen ontwikkelen die een doelgerichte klantbeleving vormgeven en versterken.

Maak klantgerichte verandering mogelijk en eenvoudig

Onze Customer Experience Masterclass is een tweedaagse waarin we deelnemers onderdompelen in de sleutelbegrippen van Customer Experience Management. Na deze tweedaagse hebben deelnemers de vaardigheden en kennis die nodig is om de organisatie voorwaarts te stuwen en klantgerichte verandering mogelijk te maken. Wij loodsen toekomstige customer experience-leiders door een pragmatische aanpak die hen zal toelaten de mindset van de organisatie te veranderen, mensen te inspireren, innovatietrajecten te steunen en processen te verbeteren.

Na het volgen van deze CX Masterclass verkrijg je het CX Master certificaat.

Bekijk het programma van de tweedaagse »

Workshop voor de customer experience-leiders van morgen

 

Groei op verschillende niveaus

Onze Customer Experience Masterclass brengt persoonlijke groei teweeg, reikt methodes en technieken aan die de dagelijkse werking verbeteren én zorgt ervoor dat de organisatie en de business de shift maken naar klantgerichtheid.

 

Continu de klantbeleving verbeteren

Klanten veranderen, dus de customer experience die de klant verwacht is een bewegend doel. Daarom richt deze masterclass extra aandacht op het continu verbeteren van de klantbeleving en het opzetten van innovatieprocessen.

 

Toekomstgericht en realistisch

Strategieën en modellen op zichzelf voegen weinig waarde toe. Je kan pas verandering teweeg brengen wanneer je deze zaken omzet naar de realiteit van je organisatie en naar acties die resultaat opleveren.

Op het programma tijdens de tweedaagseTijdens de Customer Experience Masterclass tweedaagse brengen we de essentie van customer centricity en de klantbeleving tot leven door te focussen op deze vijf thema's: strategie, Voice of Customer (VoC) & Customer Insights, Experience Design & Innovatie, klant-cultuur en leiderschap.

Ik heb interesse in de Customer Experience Masterclass

Wil je graag in 2 dagen tijd een leider in customer experience worden? Vul het contactformulier in voor meer info of om een workshop aan te vragen.

    We houden rekening met je privacy. Meer informatie over wat we met je gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

    Liever een uitgebreid trainingsprogramma voor je CX Management?

    Had je graag een langlopende opleiding met meer praktijkgerichte oefeningen? Bekijk dan onze CX Management Opleiding. Het behandelt dezelfde vijf thema’s als onze Customer Experience Masterclass, maar verspreid over wekelijkse avondlessen en met praktijkopdrachten die je toepast op jouw organisatie. De duur van het trainingsprogramma hangt af van de noden van je organisatie. Op het einde van het traject heb je alle kennis en tools die je nodig hebt om een customer experience manager te worden, en bovendien een certificaat in CX Management.

    Ik wil meer info over de CX Management Opleiding »