Leren & Presteren

Klanten evolueren.
Je vaardigheden moeten dat ook doen.

Klanten zijn aan hun grootste revolutie ooit bezig: zij hebben nu veel meer macht over hoe wij als bedrijven waarde moeten toevoegen. Been je klanten bij door je eigen vaardigheden en kennis een stevige upgrade te geven over de verschillende klant-domeinen heen.

Krijg je collega’s mee

Investeer in de Customer Experience vaardigheden van je organisatie met onze online en on-site trainingen. Zij zorgen ervoor dat je collega’s nieuwe technieken leren kennen, zich een andere werkmethode eigen maken en meewerken aan een uniforme klantcultuur.

Onze trainingen

Onze online en on-site trainingen zijn gebaseerd op jaren ervaring, onderzoek, customer insights en een eindeloze passie voor klanten. Hierdoor kunnen we ’s ochtends voor een groep customer service medewerkers staan en een leadership team begeleiden in de namiddag.

Onze aanpak

Tools

In eerste instantie kijken we samen naar je as-is situatie door een assessment van de vaardigheden, kennis, gedrag en customer experience van je bedrijf. Aan de hand van de huidige situatie en het gewenste eindresultaat bepalen we samen het actieplan, waarna wij aan de slag gaan met een op maat gesneden trainingsplan dat de combinatie maakt van de schaalbaarheid, effectiviteit en flexibiliteit van goCX. We zijn schaalbaar door e-learnings, effectief door on-site workshops en flexibel door de individuele en executieve coaching.

Resultaat

Omdat we aan het begin inschalen waar je staat en na de trainingen, workshops, e-learnings en coachingsessies opnieuw je situatie meten, kunnen we op een accurate manier zeggen welke vooruitgang er gemaakt is. Op deze manier heb je steeds een zicht op de evolutie van je medewerkers, je team en je organisatie.

Hoe we jou kunnen helpen

Customer Centricity Studio

Ontdek het meest diepgaande en uitgebreide on-demand customer centricity leerprogramma en help je team om het tempo van verandering aan te kunnen.

Leer van de beste
Onze leerprogramma’s laten je toe om op je eigen tempo nieuwe vaardigheden aan te leren en kennis op te doen – van basis- tot expert-niveau.

Customer Centricity Studio platform
Met het Customer Centricity Studio platform heb je toegang tot nieuwe kennis in customer experience, customer centricity, customer service en leadership. Online of on-site? De keuze is aan jou.

Vraag nu je demo aan

Introductie tot Customer Centricity

Om je organisatie klant-centrisch of Customer Centric te maken, heb je draagvlak nodig voor je ideeën. Collega’s moeten daarom eerst de leefwereld van de klant begrijpen, wat ze willen en waar ze van wakker liggen. Maar ze moeten ook weten wat het is om in een klant-centrische organisatie te werken en hoe innovatie en winstgevendheid hand in hand gaan.

Workshop
Creëer draagvlak met een Customer Centricity introductie workshop waarbij je jouw collega’s en organisatie meeneemt in de wereld van klanten en klant-centrisch denken en doen.

Maak kennis met Customer Centricity

Onze Leren & Presteren Specialist

Nicola White – Learning & Performance Specialist

Nicola is een extreem vaardige trainer en customer centricity coach die al decennialang mensen helpt bij het verwerven van nieuwe kennis en vaardigheden. Met een eindeloze can-do spirit, en de wijsheid die je kan verwachten van een leer-specialist, helpt zij klanten hun volledig potentieel te ontwikkelen.

Nicola ontwikkelde een passie voor ontwerpen in haar studies als architecte, maar raakte helemaal in de ban van een leven lang leren als programma coördinator aan de universiteit van Stuttgart. Als TEDx-spreker maakte ze de sprong naar het bouwen van training programma’s voor verscheidene bedrijven doorheen heel Europa en evolueerde ze naar een klankbord voor HR en Learning & Development specialisten wereldwijd.

Dadelijk nood aan een degelijke CX professional?

Al te vaak lopen CX projecten vertraging op omdat er onvoldoende professionals aan boord zijn die je projecten vooruit stuwen. Met goCX heb je altijd een ervaren CX expert achter de hand.

Een copiloot

Misschien loopt je CX-machine niet helemaal zoals je het wil. Soms heb je nood aan een copiloot die je helpt navigeren. Onze interim management professionals kunnen snel een bepaalde competentie of functie voor jou invullen.

Onze Interim CX Managers

Een goCX’er aan je zijde helpt je om je doelen te bereiken. Onze CX professionals hebben veel ervaring en zijn van nature uit pragmatische teamplayers. Samen met hen verbeter je structureel de klantbeleving, je Net Promoter Score, customer satisfaction score en operationele efficiëntie.

Onze Interim CX Managers worden vaak ingezet bij:

  • Tijdelijke overbruggingen tot een vaste invulling van uw vacature.
  • Opvangen van pieken – vaak in de aanloop naar projecten.
  • Opnemen van taken bij langdurige ziekte of verlof.
  • Projectmanagement.

Onze CX professionals hebben een ruime ervaring en kennis van hun vak waardoor ze meteen operationeel inzetbaar zijn.

 

Maak kennis met onze Interim Managers en CX Professionals.

We houden rekening met je privacy. Om je aanvraag op te volgen, worden je gegevens opgeslagen. Zonder je akkoord voegen we je echter niet toe aan onze verzendlijst voor direct marketing per e-mail. Meer informatie over wat we met je gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

Trots op de organisaties waar we de klant écht centraal hebben gezet

Onze interim professionals

En op onze interim professionals zijn we ook trots!