Customer Journey Map template

Relaties met klanten opbouwen, onderhouden en versterken
door ze in kaart te brengen

Nu het contact tussen klanten en bedrijven steeds vaker over verschillende kanalen loopt, is het belangrijk om een duidelijk overzicht te hebben. De steeds sterker wordende vraag naar kwaliteit in de interacties tussen organisaties en consumenten dwingt de traditionele oplossingen naar de achtergrond.

Klantgerichte organisaties bouwen en onderhouden relaties met prospecten en klanten en creëren oplossingen die telkens weer op maat gemaakt lijken. En dat is waar customer journey mapping, het in kaart brengen van de klant-reis, bij helpt.

Ik download de template voor Customer Journey Mapping »

Waar je rekening mee moet houden

 

Bepaal het doel van je customer journey oefening

Bepaal vooraf heel duidelijk wat je met de customer journey inzichten gaat doen. Wil je de realiteit in kaart brengen of net je toekomstvisie verduidelijken? Wil je verbeteringen zoeken of anderen inspireren?

 

Verzamel kennis en experts rond jouw tafel

Verzamel data die je customer journey mee vorm zullen geven. Deel dit met de experts die aan je journey gaan meebouwen, zodat ze zich kunnen inlezen in je onderzoek en de resultaten.

 

Ga aan de slag met de bouw van je customer journey

Breng op basis van het onderzoek de stappen in kaart. Vaak helpt het om te beginnen bij de meest cruciale stappen en van daaruit te reflecteren naar de voorgaande stappen en de vervolgstappen. Herhaal en verfijn continu je journey.

Stap voor stap

Ik wil de Customer Journey-template

Wil je graag een kant-en-klare template om je customer journeys te mappen? Vul het formulier in en je ontvangt meteen de volledige template.

    Klaar om de volledige template voor customer journey mapping te ontvangen?

    We houden rekening met je privacy. Om je aanvraag op te volgen, kunnen we je gegevens opslaan en voegen we je mogelijk toe aan onze verzendlijst voor direct marketing per e-mail. Meer informatie over wat we met je gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

    Graag een Customer Journey Mapping workshop?

    Wil je je customer journey leren mappen in één dag? In onze interactieve Customer Journey Mapping workshop leren we je hoe je customer journey maps bouwt en hoe je er met je collega’s rond kan samenwerken.

    Ik wil meer info over de Customer Journey Mapping workshop »