Service Design

Wat willen je klanten écht?

Wat klanten ervaren wanneer ze in contact komen met je organisatie doet er toe, steeds meer zelfs. Je krijgt slechts één kans om een eerste indruk te maken. En dat is nu net wat Service Design doet: ervoor zorgen dat je een indruk bij de klant achterlaat die je merk waardig is.

Creëer inzicht

Door de noden, wensen en verlangens van je klanten in kaart te brengen en deze te linken aan je systemen, cultuur, medewerkers en data, zie je helder hoe je waarde kan toevoegen en een klantbeleving kan neerzetten die indruk maakt én winstgevend is. Zowel op korte als lange termijn.

Onze aanpak

Tools

We gaan aan de slag met de klantbeleving in kaart te brengen aan de hand van customer journey mapping. We overlopen alle stappen die een klant neemt in zijn relatie met je organisatie en leggen de zaken vast die er toe doen. Deze methode laat je de noden, wensen en verlangens van je klant visueel maken en deze gebruiken in het detecteren van knelpunten en mogelijke verbeteringen.

Resultaat

Omdat we tijdens de creatie van de customer experience je belangrijkste stakeholders betrekken, effenen we het pad om de knelpunten die werden gedetecteerd ook effectief om te zetten in verbeteringen. Hierbij kan je ervoor kiezen om extra hulp van goCX in te schakelen in de vorm van program management of als sparring partner. Welke keuze je ook maakt: je zal de klantbeleving vrijwel meteen zien bewegen.

Hoe we jou kunnen helpen

Customer Journey Mapping 6D Workshop

Ontdek de Customer Journey Mapping 6D methode van goCX en ga binnen één dag aan de slag met het bouwen van je eigen customer journeys.

Leer zelf je customer journey bouwen
Tijdens de Customer Journey Mapping 6D workshop dompelen we je onder in hoe customer journey mapping precies werkt en zorgen we ervoor dat je zelf je customer journey kan opbouwen.

Samen met je collega's
Doordat je samen rond één thema aan de tekentafel staat, bouw je een breed draagvlak bij je collega’s en ga je sneller naar een merk-waardige klantbeleving.

Reserveer nu een workshop

CX Program Management & Interim Management

Heb je alles in huis maar onvoldoende tijd om je CX projecten tot een goed einde te brengen? Dat probleem kennen we, en gelukkig hebben we er ook het antwoord op.

Inspelen op inzichten
Wij zijn er van overtuigd dat verworven inzichten en gebouwde strategieën pas nuttig zijn wanneer er op ingespeeld wordt. En daar zijn onze CX professionals héél goed in.

Interim professionals
Onze interim professionals kunnen een tijdelijke leemte in de organisatie invullen. Een goCX’er aan boord brengen wil zeggen dat je een extra versnelling en ervaring binnen haalt die voor pragmatische oplossingen gaat.

Breng een professional aan boord

Onze Service Design Specialist

Jean Felix – Senior Customer Experience Consultant

Jean is opgegroeid tussen de cijfers en creatieve geesten van de marketing, waardoor hij in de ideale positie zit om net die vragen te stellen die ervoor zorgen dat je klantbeleving winst gaat opleveren.

Jean heeft zijn strepen verdiend door zich als analist, en later als project manager van strategische projecten, uit de naad te werken om organisaties naar het volgende niveau te krijgen. Daarna zette hij zijn ervaring in om de strategieën van bedrijven helder te krijgen en uit te kunnen voeren. “Denk goed na over je strategie en voer ze dan uit alsof je leven ervan afhangt,” is een typisch citaat van Jean.

Meet je de klantbeleving al in de customer journey?

Door de klantbeleving overheen de customer journey te meten, krijg je in real-time inzicht in waar de grootste optimalisatie-mogelijkheden zitten.

Analyseer met onze software

Onze software kan real-time en gearchiveerde communicaties zoals telefoongesprekken, chats, e-mails en social feeds analyseren. Op deze manier kan je waardevolle inzichten blootleggen en de waarde die je medewerkers aan je klanten leveren verhogen.

Op deze manier verbeter je structureel de klantbeleving, je Net Promoter Score, customer satisfaction score en operationele efficiëntie.

Ons platform zet gesproken en geschreven gesprekken om naar bruikbare data aan de hand van zijn AI-engine:

 • Signal Analytics: berekening van eenvoudige metrics zoals response tijd, stemverheffingen, aantal stiltes,…
 • Speech Recognition: omzetten van gesproken conversaties door middel van Neural Networks, Speech Recognition en Machine Learning
 • Natural Language Processing: gesprekken worden geclassificeerd, gecontroleerd op compliance, sentiment analyse, call flow,…
 • Indexing: alle gesprekken worden opgeslaan, geïndexeerd en klaargemaakt voor latere datamining

Al deze informatie vertalen we naar een dashboard zodat je in één oogopslag kan zien hoe je klantbeleving ervoor staat.

 

Je kan makkelijk je eigen customer journey meetbaar maken. Eraan beginnen is nog simpeler:

  We houden rekening met je privacy. Om je aanvraag op te volgen, worden je gegevens opgeslagen. Zonder je akkoord voegen we je echter niet toe aan onze verzendlijst voor direct marketing per e-mail. Meer informatie over wat we met je gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

  Trots op de organisaties waar we de klant écht centraal hebben gezet

  Het logo van Allianz

  Het logo van Vandemoortele

  Het logo van Immoweb

  Onze interim professionals

  En op onze interim professionals zijn we ook trots!