Inzicht met Customer Journeys & Persona

Zet je organisatie in de schoenen van de klant

Customer journeys en persona helpen je de klant beter begrijpen. Ze geven je grondige inzichten in de noden en frustraties van je klanten en de kanalen die ze gebruiken. De twee interessante tools vormen vaak de basis voor verbetering- en innovatietrajecten omdat ze zo’n enorme hoeveelheid inzicht opleveren.

Gratis templates en advies

Omdat het niet eenvoudig is hier zelf van nul aan te beginnen, hebben we voor jou gratis templates om je customer journeys te mappen en persona’s te maken. Je kan ze hieronder downloaden, of contacteer ons om samen met de tools aan de slag te gaan, er grondige inzichten uit te halen en je volgende stappen te bepalen.

Haal snel inzicht uit je customer journeys en persona »

Waarom customer journeys en persona?

 

Innovatieve oplossingen bouwen

Door in kaart te brengen wie je klanten zijn, wat ze verwachten en wat ze in de toekomst van je zullen willen, maak je het je teams gemakkelijker om te innoveren.

Op basis van klantinzichten weet je goed op welke momenten je moet ingrijpen om de klantbeleving te verbeteren.

 

Bewustwording van “de klant” in heel je bedrijf

Veel organisaties staan verder van hun klant dan ooit tevoren. De klant is een nummer of een case geworden. Van zoiets abstracts kan je nooit houden.

Geef je medewerkers inzicht in de stappen die je klant neemt, zodat ze de noden goed begrijpen. Op die manier kan je écht klantgericht worden.

 

Doelgerichte procesverbeteringen

Ga in de schoenen van de klant staan en breng haarfijn in kaart welke stappen een klant bewust en onbewust neemt. Kijk naar welke kanalen en systemen je klant gebruikt en hoe business partners in beeld komen.

Mogelijke verbeteringen van het proces komen onmiddellijk naar boven.

Templates voor je customer journeys en persona

Gratis template om customer journeys te mappen

Breng de klant-reis in kaart om relaties met prospecten en klanten te bouwen en te onderhouden met oplossingen die telkens weer op maat gemaakt lijken. Map je customer journeys met onze praktische template.

Ik download nu de journey map-template

Gratis template om persona's te maken

Wil je snel meerdere persona’s maken om je klanten en prospecten beter te begrijpen? Welke info heb je hiervoor nodig, en welke vragen moet je beantwoorden? Onze praktische template kan je gebruiken voor al je persona’s.

Ik download nu de persona-template

Inzicht halen uit je customer journeys en persona

Hoe ga je nu aan de slag met je customer journeys en persona, hoe haal je er grondige inzichten uit, en wat zijn best je volgende stappen? Vul het contactformulier in voor advies of om een afspraak te maken.

    We houden rekening met je privacy. Meer informatie over wat we met je gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.