Customer Strategy Sprint

Een klantstrategie die je organisatie helpt groeien

Dankzij digitalisering veranderen je klanten snel. Tijd dus om een strategie neer te zetten die je helpt je concurrenten voor te blijven. Je hebt echter nood aan een strategie die waarde levert voor je organisatie én je klant.

In enkele dagen tot een volledig uitvoerbare klantstrategie

goCX ondersteunt je in het definiëren en uitrollen van een klantstrategie die innovatie en groei versnelt. Gebaseerd op onze ervaring hebben we een Customer Strategy Sprint ontwikkeld, waarmee je in slechts enkele dagen van de intentie om klantgerichter te worden naar een volledig uitvoerbare strategie gaat.

Ik bekijk het praktisch driestappenplan »

Je Customer Strategy Blueprint

 

Een relevante klant-belofte

We helpen je om buiten de gebaande paden te gaan door je aspiraties te vertalen naar een krachtige klant-belofte. Met een gestructureerde aanpak bekom je een raamwerk waarmee je inzichten omzet in merk-waardige innovatie en groei.

 

Een actiegericht klant-plan

Het is essentieel om van je intenties acties te maken. Dat doe je met een actiegerichte roadmap die je helpt klanten te begrijpen en waarde te leveren voor klant en organisatie. Dit praktische klant-plan is je blueprint naar een klantgerichte organisatie.

 

Een ondersteunende klant-cultuur

In co-creatie bepalen we de maturiteit van je klant-cultuur en leggen we de uitdagingen en opportuniteiten vast die je gaan helpen een merk-waardige klantbeleving te definiëren en te bouwen.

Drie stappen tot een volledig uitvoerbare strategieDe traditionele manier van plannen en uitrollen van strategieën werkt niet meer. Wij geloven dat het ontwikkelen van een klant-strategie een iteratief proces is van toenemend inzicht. We helpen je jouw klant-strategie bepalen met onze sprint-methode, waarmee je sneller kan beslissen en uitvoeren.

Ik heb interesse in een Customer Strategy Sprint

Wil je graag snel werk maken van je klantgerichtheid en in een paar dagen tijd tot een volledig uitvoerbare strategie komen? Vul het contactformulier in voor meer info.

    We houden rekening met je privacy. Meer informatie over wat we met je gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.